Valerie Jacobs benoemd tot programmamanager Sterk Techniek Onderwijs Zuid-Limburg en Noord- en Midden-Limburg

De stuurgroepen van de Sterk Techniekonderwijs programma’s Noord- en Midden-Limburg en Zuid-Limburg hebben Valerie Jacobs benoemd als programmamanager. Zij volgt de huidige programmamanager Henk Winkelman op. Valerie is per 19 februari jl. verantwoordelijk voor de realisatie van de STO-programma’s van de twee regio’s en begeleidt STO in het Limburgse naar de nieuwe fase van 2025-2029. In samenwerking met de betrokken scholen, de regiopartners en het bedrijfsleven gaat Valerie deze uitdaging aan. Binnenkort maakt zij kennis met alle betrokkenen.

‘Mijn naam is Valerie Jacobs en ik ben verheugd om als programmamanager STO voor de regio’s Noord- Midden- en Zuid-Limburg aan de slag te gaan. Ik kijk ernaar uit om samen met alle betrokken partijen bij te dragen aan duurzaam, dekkend en kwalitatief onderwijs in deze regio’s. Mijn kracht zit in mijn organisatievermogen, gedrevenheid en betrokkenheid waardoor doelstellingen gerealiseerd worden zonder de belangen uit het oog te verliezen. Ik geloof sterk in het potentieel van kennisdeling als katalysator voor innovatie en groei.

 

In diverse sectoren heb ik ervaring opgedaan en tijdens mijn loopbaan heb ik expertise opgebouwd in projectmatig werken, privaat- en publieke samenwerkingen en het beheren en uitbouwen van relaties. Tot slot: ik ben 41 jaar en woon met partner en dochters in Sittard.’