Amin Elouazghari

“Mijn naam is Amin Elouazghari. Ik ben werkzaam als teamleider Techniekcollege Parkstad Limburg en coördineer samen met Lixel Bevk het STO Zuid-Limburg voor Parkstad. Ik ben vanuit een technische achtergrond gestart in het onderwijs met het onderwijzen van technische vaardigheden aan leerlingen. Hierbij steeds kiezend voor de pedagogische insteek. Ik vind het belangrijk om daarbij steeds een professionele relatie op te bouwen op basis van wederzijds vertrouwen. Waar Lixel en ik met name warm voor lopen is om techniek breder weg te gaan zetten in het onderwijs. Met name ook naar het primair onderwijs toe en in de diverse onderbouwen. Daarnaast zien we veel kansen in de brede samenwerking met het bedrijfsleven en daaraan gekoppeld loopbaanoriëntatie en -begeleiding.”

Lixel Bevk

“Ik ben Lixel Bevk en ik coördineer samen met Amin Elouazghari het STO Zuid-Limburg voor regio Parkstad. Op dit moment ben ik werkzaam als teamleider bij het Techniekcollege Parkstad Limburg. Ik heb 15 jaar ervaring in het speciaal onderwijs en 10 jaar gewerkt als docent vmbo bovenbouw. Mijn loopbaan is met name gericht op kansen voor leerlingen van de basis- en kaderklassen. De pedagogische insteek staat voor mij daarbij voorop. Samen staan we sterk. Binnen STO Zuid-Limburg zijn Amin en ik met allerlei projecten bezig. We voelen ons daarvoor ook verantwoordelijk. De leerinfrastructuur is goed in kaart gebracht. De offertes zijn compleet en eerste aanbestedingen zijn gedaan.”