“Mijn naam is Maarten van Rijn en ik ben regio-coördinator voor STO Zuid-Limburg voor de regio Maastricht-Heuvelland. Mijn werkverleden gaat terug naar het uitzendwezen, loopbaan en outplacement-activiteiten, docentschap, teamleiderschap en het projectleiderschap binnen Techniek Onderwijs Zuid-Limburg voor de technologieroute. De rode draad waarbinnen ik deze activiteiten mocht en mag uitvoeren vallen onder de sectoren techniek en technologie.

Samen met mijn collega’s binnen de kerngroep van STO Zuid-Limburg wil ik stimuleren, initiëren en ondersteunen bij de vele activiteiten die binnen het project uit te voeren zijn. Er is ook in deze bizarre tijd nog veel te doen op het gebied van techniek. Onze eigen spirit leert ons op een andere wijze om te gaan met de vele uitdagingen. Vanuit mijn positivisme biedt dit andere kansen en mogelijkheden ter ondersteuning van leerlingen en docenten. Samen met jullie wil ik bouwen aan een STO Zuid-Limburg waarin de leerling, met support van de docent, een passend perspectief krijgt aangeboden.”