Zomerfestival: inspiratiesessies (Team Goed Begin of Team Detox?)

 

Team Goed Begin of Team Detox?


De zomervakantie komt eraan! Sommigen gaan voor een zesweekse detox, anderen maken van de rust en ruimte gebruik om zich eens ergens in te verdiepen. Wat ga jij doen? Breng en haal inspiratie in onze Zomerfestivalsessies!

Word jij onrustig van zes weken ‘niks doen’ en ga je op je gemakje verder met onderwijsgerelateerde dingen? Of heb je echt een detox nodig en laat je bewust al je spullen in je schooltas zitten tot de eerste schooldag zich aandient?

In deze sessies delen we goede voornemens, ideeën en bruikbare tips om goed uitgerust te beginnen aan het nieuwe schooljaar. Er is veel ruimte voor jullie eigen input, dus als je een ander onderwerp op de Padlet wilt delen of in de sessie wilt bespreken: voel je welkom!

Team Detox: inspiratiesessie 14 juli


Het is een mooie paradox: ontspanning moet je inplannen. Als het jouw doel is om helemaal tot rust te komen deze vakantie, dan is het handig (en leuk!) om na te denken wat dat dan precies voor jou betekent, ‘rust’. En wat moet je daarvoor doen? Of juist laten? 

Meld je nu aan voor deze sessie op 14 juli om het over dit thema te hebben met Janca (en andere onderwijscollega’s!).

Team Goed Begin: inspiratiesessie 21 juli

Vakantie! Eindelijk tijd om eens al die projectjes op te pakken. Maar wat krijgt jouw prioriteit? Hoe zorg je dat het ook nog wel (een beetje) als vakantie voelt? Waarom wil je eigenlijk al die dingen van je to-do-lijst afstrepen? Geen zorgen, we maken er geen zware kost van: in deze sessie onderzoek je met Stéphanie (en andere onderwijscollega’s!) wat jouw hobbyproject wordt voor deze vakantie. 

Meld je nu aan voor deze sessie op 21 juli om het over dit thema te hebben met Stéphanie (en andere onderwijscollega’s!).

Datum

jul 21 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 11:00
Categorie

Reacties zijn gesloten.