Werksessie ‘Overgang PO-VO’

Ben jij schoolleider in het voortgezet of primair onderwijs en wil jij in gesprek met OCW over de overgang van het PO naar het VO? Waar gaat er goed en wat kan er beter? Tijdens de werksessie is er ruimte je vragen en ideeën te delen.

Programma

Tijdens deze online werksessie ga je met OCW en andere schoolleiders in gesprek over de overgang van het primair onderwijs naar het voortgezet onderwijs aan de hand van verschillende vragen. Het ministerie van OCW neemt de inbreng van deelnemers mee in beleidsontwikkeling.

Schoolleiders voor de Toekomst organiseerde vorig schooljaar op uitnodiging van het ministerie van OCW verschillende werksessies, onder andere rond de thema’s ‘Ondersteuning van schoolontwikkeling en -innovatie’ en ‘Verschillen tussen scholen en professionalisering van schoolleiders’. Tijdens deze werksessies ontstonden mooie, inhoudelijke discussies.

Opbrengsten

Het ministerie van OCW gebruikt deze sessies om onderwijsbeleid te toetsen en wensen uit het veld op te halen. Je input tijdens een werksessie doet ertoe! Je maakt kennis met beleidsmakers en nieuwe ideeën op de tekentafel van het ministerie. Na afloop krijg je een samenvatting van de werksessie.

Kosten

Deelname aan deze werksessie is kosteloos.

Aanmelden

Vul voor deelname dit aanmeldformulier in.

Vragen?

Heb je vragen over deze werksessie? Stuur dan een e-mail naar svdt@vo-raad.nl.

De werksessie is een initiatief van Schoolleiders voor de Toekomst.

Datum

jun 08 2022
Expired!

Tijd

15:00 - 17:00
Categorie

Reacties zijn gesloten.