Webinar 1,2,3, Start! Voor startende leraren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo

Ben je korter dan twee jaar geleden gestart als docent en loop je tegen vragen aan als: Hoe ga ik om met (de soms hoge) verwachtingen ten aanzien van mijn kennis en expertise? Hoe bewaak ik de werkdruk? En: Hoe verwerf ik mijn positie binnen het team? Dan is dit webinar iets voor jou.
 

Het kan soms best een uitdaging zijn om als kersverse leraar je plek te vinden in de school. Of je nu in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs werkt. Veel starters lopen tegen dezelfde vragen aan. Bijvoorbeeld: Wat doe je als je weinig ruimte voelt om je vragen te stellen, omdat je begeleider erg druk is? En hoe zorg je dat je zelf niet overvraagd wordt? 

Met behulp van de online tool van het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren, kun je zelf onderzoeken hoe je dit het beste aanpakt. Patrick Scheijvens, directeur van Openbaar Kind-centrum het Maasveld en enthousiaste gebruiker van de tool, neemt je in dit webinar hier stap voor stap in mee.

Deelname is gratis en geheel vrijblijvend.

 

Programma

19:00 Start uitleg tool

19:30 Zelf aan de slag met de tool

20:15 Nabespreking

Patrick Scheijvens, directeur Openbaar Kind-centrum het MaasveldPatrick Scheijvens, directeur Openbaar Kind-centrum het Maasveld

 

 
 
 

Online Webinar

Datum en tijd
03 oktober 2023
19.00 – 20.30 uur

Datum

okt 03 2023
Expired!

Tijd

19:00 - 20:30

More Info

Bestel Tickets
Categorie
Bestel Tickets

Reacties zijn gesloten.