STO-Live webinar duurzaamheid en energietransitie

Datum: woensdag 1 februari 2023
Tijd: 15.00 tot 16:00 uur
Kosten: gratis

Duurzaamheid en de energietransitie worden steeds belangrijker in onze samenleving en komen dan ook veel voor in de plannen van de STO-regio’s. Maar hoe kiezen regio’s onderwerpen rond het thema duurzaamheid die bij de actuele ontwikkelingen én bij het vmbo passen? In welke activiteiten komt dit terug en hoe ervaren de leerlingen dit?

Sterk Techniek Nijmegen en Techniekpact West-Friesland

Over deze vragen en nog veel meer gaan we in gesprek met de STO-regio’s Sterk Techniek Nijmegen en Techniekpact West-Friesland. Tijdens de uitzending gaan we in gesprek over de manier waarop duurzaamheid aan de orde komt in de oriëntatieroute in Nijmegen, in de keuzevakken ‘Duurzame energie’ en ‘Elektrische voertuigen’ en hoe er wordt toegewerkt naar een doorlopende leerlijn.

Masterclass waterstof en ERA-challenge

Techniekpact West-Friesland vertelt over de georganiseerde masterclass over waterstof als duurzame brandstof, waar onderwijs, overheid en het bedrijfsleven samen zijn gekomen en over de ERA-challenge, waarbij teams van vmbo-leerlingen tegen elkaar racen met zelfgebouwde Greenpower-voertuigen.

Datum

feb 01 2023
Expired!

Tijd

15:00 - 16:00
Categorie

Reacties zijn gesloten.