Fontys Engineers Meet & Match 2022

dinsdag 19 april 2022 van 09:00 uur tot 16:00 uur

Fontys Engineers Meet & Match is het jaarlijks event waarbij technische bedrijven en studenten met elkaar verbonden worden.En deze keer komen we weer fysiek bij elkaar in het Evoluon op dinsdag 19 april 2022!

Ben jij als bedrijf op zoek naar stagiairs of afstudeerders? Op zoek naar samenwerking met een technische opleiding van Fontys? Wil je op één dag in beeld komen bij 2000 toekomstige engineers? En wil je speeddaten met 8 tot 15 studenten van jouw keuze? Of jouw bedrijf presenteren op de bedrijvenmarkt aan meer dan 2000 studenten, mbo en hbo? Uniek in deze editie is de samenwerking die wij zoeken tussen het mbo en het hbo.

Doel

Het doel van het event is om bedrijven in gesprek te brengen met toekomstige engineers voor het invullen van een stage- of afstudeerplaats. Bedrijven en studenten gaan met elkaar in gesprek tijdens een fysiek event.

Voor wie

Het event is bedoeld voor alle bedrijven die in contact willen komen met technische studenten van Fontys die op zoek zijn naar een (afstudeer)stage. Studenten van leerjaren twee, drie en vier van de volgende opleidingen nemen deel aan de speeddates en delen hun cv’s:

  • Automotive
  • Elektrotechniek
  • Mechatronica
  • Toegepaste wiskunde
  • Werktuigbouwkunde

Kosten

Aan deelname zijn kosten verbonden, omdat het niet mogelijk is een dergelijk event te organiseren zonder bijdrage vanuit het bedrijfsleven. Exacte kosten zijn nog niet bekend, maar liggen tussen 500,- en 1000,- euro.

Datum

Wanneer: dinsdag 19 april 2022

Tijd: 9.00 – 16.00

Waar: Evoluon, Eindhoven (indien dit realiseerbaar is), anders een andere fysieke locatie in Eindhoven

Meer informatie: klik hier

Datum

apr 19 2022
Expired!

Tijd

09:00 - 16:00

More Info

Bestel Tickets
Categorie
Bestel Tickets

Reacties zijn gesloten.