DutchTechnologyFestival

De 11e editie van Dutch Technology Festival is van 15 tot en met 18 juni 2022. We laten festivalgangers zien en beleven dat technologie fun is en oplossingen biedt voor vraagstukken in o.a. gezondheidszorg, mobiliteit en duurzame energie waar zij een bijdrage aan kunnen leveren.

Na tien succesvolle edities krijgt Dutch Technology Week een vernieuwde opzet en nieuwe naam: we gaan verder als Dutch Technology Festival.

De roep om technisch talent blijft onverminderd groot. Voor jonge denkers en doeners zijn er volop mogelijkheden voor een relevante en interessante studie en/of baan in de techsector. Die boodschap staat centraal tijdens Dutch Technology Festival: hier geven we technologie letterlijk én figuurlijk het hoofdpodium. Hightech is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert echt topprestaties. En daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een festival vol met technologische verrassingen.

Kom beleven & ervaren
Iedereen kan tijdens Dutch Technology Festival zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

Wil je deelnemen of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@dutchtechnologyweek.com

Datum

jun 15 - 19 2022
Expired!

Tijd

Hele dag

More Info

Bestel Tickets
Categorie
Bestel Tickets

Reacties zijn gesloten.